TİYATRO ETKİNLİĞİ

Bergama kırmızıgül Anaokulu olarak ‘’Yaşasın masal diyarı tiyatrosuna’’ katıldık.Okulumuzda önceden velilerimize yapılan duyuru ile beraber hangi öğrencilerimizin tiyatro etkinliğine katılacağı belirliyoruz. Böylece önceden hazırlık yaparak katılacağımız etkinlikte yerimizi alıyoruz. Bu etkinlik bazen bir tiyatro bazen bir gezi ya da bir huzur evi ziyareti olabiliyor.

Bugün ki ziyaretimiz Yasasın Masallar Diyarı Tiyatrosu oldu. Tiyatro etkinliği için ailelerinden izin alınan çocuklarla beraber keyifle servis aracımıza doluşarak tiyatro sahnesinin sergileneceği salonun yolunu tuttuk. Çocuklarımıza tiyatro hakkında çok özel ve güzel bilgileri oyunlar eşliğinde onların tiyatroyu sevmesini ve tiyatro sanatçısının emeğine saygı göstermeleri gerektiğini anlattık. Tiyatronun çok emekli ve zor bir meslek olduğunu ancak çok keyifli bir iş olduğunu insanların sizi özel olarak izlemeye geldiğinden bahsettik.

TİYATRO HEYECANI
Tiyatro etkinliği alanına gelmemiz ile beraber servis aracımızdan tiyatro salonuna geçerek bu çok özel anın tadını hep beraber çıkarmak için koltuklarımıza kurulduk. Çocuklar o kadar heyecanlı ve istek dolu oturdular ki, biz bile onları görünce ilk kez tiyatroya geliyormuş gibi heyecanlandık. İnsan kaç yaşında olursa olsun onun enerjisini her zaman içinde taşıyor. Böyle özel çocukların eğitmeni olmak bizleri de çok enerji dolu bir hayatın içine alıyor.

NEDEN LALE BAHÇESİ ANAOKULLARI
Tiyatro çok keyifli geçti. İçeriğinden bahsetmeyelim. İzlemek isteyenlere ya da gitmek isteyenlere tavsiye ederiz. Bergama kırmızıgül anaokulu olarak öğrencilerimizi tiyatro etkinliği, spor etkinliği, huzur evi ziyaret etkinliği, hayvanat bahçesi ziyareti etkinliği. Daha sayamadığımız birçok etkinliğe okulumuzun eğitim süresi boyunca hep beraber katılarak hem eğleniyor hem de öğreniyoruz.
Bergama kırmızıgül anaokulu olarak sizin de anaokulu çağındaki çocuklarınızın eğitim ve öğretimine talibiz. Gelin yavrunuzu okulumuza kayıt ettirin. Hem etkinliklerle, hem eğitim ve öğretimle onlara yepyeni dünyalarda kapılar açalım. Hem eğlenelim, hem öğrenelim hem de kardeşlerimize öğretelim. Böylece geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın toplum bilinci, örf ve adetlerimize milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetiştirelim.
Bir başka etkinlikte buluşmak dileğiyle….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir